Discozwemmen voor het Glazen Huis Culemborg

Discozwemmen voor het Glazen Huis Culemborg

Wij steunen het Glazen Huis Culemborg en 3FM Serious Request!

In de week voor Kerstmis haalt 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. De 3FM-dj’s in het huis maken van 18 tot en met 24 december non stop radio, zijn online en op tv te volgen, en roepen heel Nederland op om in actie te komen voor deze stille ramp.

Naast het landelijke Glazen Huis in Apeldoorn heeft Culemborg vlak voor kerst een eigen Glazen Huis. Initiatiefneemsters Margriet en Lida zullen het geld dat voor Glazenhuis Culemborg gedoneerd is op 24 december persoonlijk brengen bij de DJ’s van Serious Request 2017 in Apeldoorn.

Zwembad de Waterlinie doet ook mee met een actie: discozwemmen op vrijdag 22 december.

Discozwemmen voor het Glazen Huis Culemborg

Op vrijdag 22 december kan iedereen van 18.30 uur tot 20.00 uur discozwemmen voor het Glazen Huis Culemborg. De gehele opbrengst van deze avond gaat naar Serious Request. Draag jij het Glazen Huis een warm hart toe en houd je van zwemmen? Kom dan 22 december naar Zwembad de Waterlinie.

Ook staat er van 18 tot 24 december een collectebus bij de receptie van het zwembad. Hierin kunnen bezoekers een donatie doen. Doneer bijvoorbeeld je kluisgeld na een avond baantjes trekken.

Kortom: kom jij samen met Zwembad de Waterlinie in actie?

Doel van 3FM Serious Request 2017

Het geld dat met deze editie wordt opgehaald zal worden ingezet voor het herenigen van verscheurde families in rampgebieden. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

De organisatie van Glazenhuis Culemborg hoopt dat het lukt om zoveel mogelijk Culemborgers (en uit de omstreken) op de been te krijgen om activiteiten te ontwikkelen om geld bijeen te brengen.

Meer informatie