Lentebrunch

Lentebrunch

Gezellig gedekte tafels en een overvloed een lekkere hapjes. En dat in een zwembad? Jazeker! Een leuke maar opvallende situatie.

Elk jaar organiseert een trouwe groep sportievelingen die wekelijks bij ons sporten, een lentebrunch in het horecagedeelte van het zwembad.

Wij spraken mevrouw Annie Helmond, die al ruimt 30 jaar (!) zwemt in Culemborg. Zij is één van de initiatiefnemers van de lunch.

“Ik kom altijd op dinsdag- en donderdagochtend om gezellig mee te doen met de Aquarobics-lessen” vertelt ze enthousiast. “We doen bijvoorbeeld buikspieroefeningen en krachtbewegingen met onze armen en benen. Ik kom natuurlijk voor de oefeningen in het water, maar zeker ook voor de gezelligheid tijdens en na de lessen. We sporten meestal op gezellige muziek en er wordt heel wat gelachen. Ook houden we elkaar een beetje in de gaten; als er bijvoorbeeld iemand een tijdje niet is geweest, bellen we elkaar op.”

Mevrouw Helmond vertelt dat de meeste mensen tijdens de aqualessen overdag een jaartje ouder zijn. “Veel deelnemers zijn rond de 60 jaar en de oudste zwemster is zelf al 89 jaar. Bewegen in het water is zéker ook verstandig voor de ouder wordende spieren.”

Kijk, daar zijn wij het nou helemaal mee eens!

 

Heeft u zin om ook eens mee te komen doen met onze ochtendlessen? U bent van harte welkom van 10.30 – 11.15 uur op de volgende dagen:

 

 Dinsdag: Aquarobics

 Woensdag: Aquamix

 Donderdag: Aquarobics

 Vrijdag: Aquamix

 

Losse entree € 6,25 (65 jaar of ouder: € 4,80)
12 badenkaart 62,50 (65 jaar of ouder € 48,00)

Wilt u meer informatie?
Bel ons gerust via telefoonnummer:

☎️ 0345 – 76 91 90