Zwembad de Waterlinie opent deuren voor KNZB en Disney

Zwembad de Waterlinie opent deuren voor KNZB en Disney

SuperSpetters (KNZB) gaat samenwerken met The Walt Disney Company. Zwembad de Waterlinie opende haar deuren voor deze super leuke lancering. Jan Kossen (Algemeen directeur van de KNZB), Jelle Vermeijden (Marketing manager Disney BeNeLux) en SuperSpetters ambassadeur Arno Kamminga (Nederlandse topzwemmer) waren naar Culemborg afgereisd om de samenwerking aan te kondigen. In de nieuwste samenwerking tussen Disney en de KNZB wordt de familie van Donald Duck geïntegreerd in de zwemlesmethode van de Nederlandse zwembond.  ​

Lees meer over SuperSpetters bij Zwembad de Waterlinie of stuur een mailtje naar zwemles@zwembaddewaterlinie.nl

Donald Duck

De samenwerking uit zich binnen de zwemlesmethode SuperSpetters in een beloningssysteem dat perfect aansluit op de belevingswereld van zwemleskinderen. Een Donald Duck Junior boek met beloningsstickers, medaille én een KNZB zwemdiploma met Duckstad karakters. De neefjes en nichtjes van Donald Duck nemen de kinderen mee gedurende het zwemlestraject. Ook zij leren zwemmen volgens de SuperSpetters methode en beleven tijdens de zwemlessen verschillende avonturen.

Onze SuperSpetters mochten de eerste exemplaren van het Donald Duck Junior boek goed bekijken. 

Plezier in zwemles

Jan Kossen is trots op de samenwerking: “SuperSpetters bestaat in april 2018 vijf jaar. We zijn dan ook erg blij dat we dit jubileum kunnen vieren met Disney. Donald Duck spreekt de zwemlesdoelgroep aan, wij verwachten dat deze samenwerking nog meer zal bijdragen aan het plezier in zwemles en de bekendheid van SuperSpetters.” Fabian Pasman (Hoofd zwemzaken bij De Waterlinie) is ook enthousiast: “SuperSpetters brengt heel veel plezier bij de kinderen”. Kinderen die vanaf 1 juni 2017 zijn gestart met SuperSpetters zwemles bij De Waterlinie krijgen het nieuwe Donald Duck boek. Kinderen die eerder zijn gestart behouden het ‘oude’ SuperSpetters boek van Sanne en Sem.

Arno Kamminga, Ambassadeur SuperSpetters

SuperSpetters heeft ook een eigen ambassadeur: Arno Kamminga. Het ambassadeurschap houdt in dat Kamminga zich gedurende het jaar zal inzetten om de jeugd aan het zwemmen te krijgen. De Nederlands recordhouder op de 50 en 200 meter schoolslag was erg blij dat hij zich kon verbinden aan de zwemlesmethode van de KNZB. “De samenwerking met Disney vind ik erg leuk, ik zat vroeger zelf iedere week voor de brievenbus te wachten totdat de nieuwe Donald Duck door de brievenbus kwam. Ik zou willen dat ik terug kon in de tijd zodat ik ook SuperSpetters zwemles zou kunnen krijgen.” Kamminga ging ook nog het Waterlinie-water in en gaf de kinderen zwemtips.

Bron: KNZB
Fotografie: Gertjan Kooij / Beeldboot

Meer weten over SuperSpetters?