Vrijwilligers

vrijwilligers

Zwembad De Waterlinie zoekt jou! Het moderne bad met twee beweegbare bodems en watertemperaturen is uniek in de wereld en voldoet aan alle eisen.
Om van het bad een groot succes te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Samen bouwen aan een mooi zwembad waar duikers, de reddingsbrigade,  zwemverenigingen en recreanten dagelijks sporten. De plek waar Culemborgse kinderen hun zwemlessen volgen en diploma’s halen. Dat is ons zwembad in Culemborg.  Het prachtige nieuwe gebouw met die heerlijke grote waterbak van 25 bij 21 meter kan alleen bestaan wanneer er enthousiaste vrijwilligers aan mee werken. Daarom zoeken we jou!

Certificaten

Stichting Zwembad Culemborg heeft De Waterlinie aan de Multatulilaan onder haar hoede en zoekt enthousiaste vrijwilligers die minimaal 4 uur per maand beschikbaar zijn voor het zwembad. Zo zoeken wij mensen voor de receptie/kassa, horecamedewerkers, schoonmakers, communicatie- en PR medewerkers, toezichthouders, planners, EHBO-gediplomeerden en trainers. Voor een aantal functies zijn certificaten nodig. Deze cursussen of trainingen worden je door De Waterlinie aangeboden.

Hulp achter de bar

Zit je kind een jaar op zwemles, dan kun je overwegen om je wachttijd nuttig te gebruiken door een uur per week achter de bar te gaan staan. Maar wil je kinderen zwemles geven dan is die mogelijkheid er ook. Wij zien het zwembad het liefst van ’s ochtends zeven uur tot ’s avonds elf uur in gebruik voor heel veel verschillende doeleinden en doelgroepen: recreatief zwemmen, ontbijtzwemmen, zwem- en waterpolowedstrijden, zwemlessen en trainingen van verschillende verenigingen zodat zwemmen en de zwemsporten voor Culemborg betaalbaar en bereikbaar blijven.

Wil je minimaal 4 uur per maand (liever meer uiteraard) als vrijwilliger de handen uit de mouwen steken met andere positief ingestelde mensen? Meld je dan aan via vrijwilligers@zwembadculemborg.nl Je krijgt voor je inspanningen een vrijwilligersvergoeding en je wordt goed ingewerkt.

Bedenk wel: Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. De gasten en je collega’s van het zwembad rekenen op je!