Zwemanalyse door de KNZB

Zwemanalyse door de KNZB

Altijd jezelf al eens zwemmend terug willen zien op videobeelden, voorzien van feedback over je zwemslag? Schrijf je dan in voor de zwemanalyse op 29 juni, georganiseerd door zwemtrainers van de KNZB.

Tijdens de videoanalyse worden opnames gemaakt van zowel boven- als onderwater, van voren en van de zijkant. Op deze manier brengen we je zwemtechniek goed in beeld.
Vervolgens kun je hiermee zelf weer aan de slag!

We bieden twee verschillende soorten videoanalyses aan. Een zwemanalyse met directe feedback (type 1) en een video-analyse met uitgebreide feedback (type 2).

Bij video-analyse type 2 volg je met een kleine groep zwemmers de zwemanalyse. Tijdens de analysemiddag vragen we je een aantal keer voorbij de camera’s te zwemmen. Omdat we jouw zwemslag goed in beeld willen krijgen, doen we dit écht wel een aantal keer!

Na afloop gaan de trainers thuis aan de slag om jouw zwemslag te analyseren. Binnen 2 weken na de clinic ontvang je een rapport van ongeveer 12-16 pagina’s met analyses, tips en feedback om jouw zwemslag te verbeteren. Ook krijg je alle beelden opgestuurd, zodat je ze zelf nog eens kunt bekijken. Met tips en voorbeelden van oefeningen kun jij naderhand aan de slag om je zwemslag te verbeteren of verfijnen!

Programma:
13.30-14.30u Video-analyse (type 1) bezig
14.15-14.30u Ontvangst in het zwembad
14.30-15.30u Video-analyse (type 2)

Meer lezen en jezelf aanmelden kan hier:
https://www.mijnzwemcoach.nl/clinics